Apa aku buat bila putus cinta??

tuk ilangkan sakit ati^^



1.Aku akan post kat Fb n twitter "AKU TENGAH SAKIT HATI NIY" + "KO ADA RASA X?"..

2.Aku lepas geram kat rokok..isap 2,3 kotaK sambil buat asap bulAt, pEtak, bujur dan diakhiri dgn asap bentuk love bekecai..~

3.Aku akan Layan lagu clubbing sambiL dance shuffle + poco2.. lagu 'party rOck AnthEm' pOm ok jgak..n akn jauhi lagu jiwang2 cam lagu 'cinta muka buku- najwa'..

4.Lau rasa nak nangis.. aku akn letak minyak cap kapak kat bawak mata biar air mata kuar bnyk2 baru best nangis sambil tu aku akan gigit batal bucuk aku..

5.Bila sakit hati sampai tahap cipan panas..aku rasa nak baling jer semua barang lam bilik aku, tapi aku xbaling sume..aku akan mulakan dgn membaling handfOn, laptop, hamster n diakhiri dgn simcard celcOm aku..

6.Masa kat kelas plak aku akan buat mUka kecewa + sedih + Blur (bkn saja2 buat daa..memang muka sedih pom..^^) tuk bagi owg kecian lar katakan, dapat lar kasih sayang murahan dari member2 niy..

7.Bila emOsi xterkawal aku akan mesej kat 'dia' "Thanks atas segalanya, pekhimatan ko telah di tamatkan" + "suke sangattttt2" huh.. gerenti sakit hati aku automatik pindah kat 'dia'..

8.Aku akan tulis besar kat kertas A3 "aku xkisah bila ko xambik kisah" + "tanpa ko aku still hidup la" pastu tampal kat dinding bilik aku..lau rasa xcukup besar boleh jgak lau nak tempah banner besar2..leh gantung kat pagar rumah an..^^

9.Kalau jumpa dia kat mana2..aku xkan bunuh dia.. aku senyum jer..^^ senyum sampai lebamm (tanda gembira kot..)

10.last skali aku akan busykan diri dgn member2..buat aktiviti gler2 remaja + buat2 gler..sambil aku slow2 cari owg laen dgn ayat kat mulut.."Aiman xkisah"...(di hati rindu dia kot)


>niy lah aku akan buat bila pUtus cinta^^ bagi korang yang xder cara laen nak buat..korang boleh cuba cara Aku.."gerenti beres"

Gmey'z Purple..
adiosssss-->

1 Comment:

GmEy said...

betOl x tips tuw...^^

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!