My Happiest Moment



My Happiest Moment^^
gambar niy menjadi saksi keakraban persahabatan kami.. kami bersatu dalam apa jua situasi..ini lah kami DIP1A,Kenangan manis bersama kekawan2 ku DIP1A menyambut birthday zura niy menjadi memori indah tuk disimpan buat kenangan.. ^^
ini adalah kenangan baru jugak la bagi ku..kerna kitorang share duit ramai2 semata-mata nak beli kek tuk birthday member sekelas aku niy, zura nama dia(zura sedang potong kek tu)^^.. selama niy tak pernah pulak aku buat party birthday camniy~
kitaorang buat birthday party niy pon tanpa di rancang dari awal.. terbaik kan^^
best lar sambut birthday camniy, terasa di hargai dan disayangi..~
budak2 kelas DIP1A memang ada sifat sorang sahabat sejati larkan..cewah..~ 
entry niy Gmey create khas tuk====>>
"HapPy PhotO.GrapHy"

0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!