friends kat Fb belambak3..~


camat malam sume..~
On9 fb x?? huhu..
saje tnye.. coz topik niy bab fb..^^
skunk kt fb Gmey dah der 900 friends dah..
bukan nak bangga ker hape..tp just na gitau jer..
Gmey tau lar friends korang dah capai tahaP full pOm..~
yg timbuL persoalan skunk..perlu ker ader member sampai tahap beribu2 kt fb???
sedangkan kita x kenal orang tuh..pastu x pernah nak like,komen or chat pOm dgn diorang..
aper faedah?? so.. bagi yang ade beribu2 friends kat fb tuw..pikiR2 lar ep..~
adiooss..~

2 Comment:

s_u_z_a_n_a said...

btol3..xperlu kot frenz berjuta kalau xkenal.. :D

Anonymous said...

yea..watper kan lau berjuta tapi sOmbong nak tegur..~

 

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!