friends kat Fb belambak3..~


camat malam sume..~
On9 fb x?? huhu..
saje tnye.. coz topik niy bab fb..^^
skunk kt fb Gmey dah der 900 friends dah..
bukan nak bangga ker hape..tp just na gitau jer..
Gmey tau lar friends korang dah capai tahaP full pOm..~
yg timbuL persoalan skunk..perlu ker ader member sampai tahap beribu2 kt fb???
sedangkan kita x kenal orang tuh..pastu x pernah nak like,komen or chat pOm dgn diorang..
aper faedah?? so.. bagi yang ade beribu2 friends kat fb tuw..pikiR2 lar ep..~
adiooss..~

2 Comment:

s_u_z_a_n_a said...

btol3..xperlu kot frenz berjuta kalau xkenal.. :D

Anonymous said...

yea..watper kan lau berjuta tapi sOmbong nak tegur..~

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!