Cara Mudah Upload pic tuk Dapatkan URL pic..~

Upload,Edit,dapat URL pic dengan cepat..
simple jer kan..xperlu nak upload kat photobucket or laen2 web..
upload jer kat sini .. :
kat *imgur niy xperlukan akaun tuk upload,
jadi??
xperlulah susah payah nak sign up n log in,log out tiap kali nk upload pic kan..
macam mana nak upload??
1.klik Computer tuk pilih gambar.

2.kalau nak edit pic tu,tick kotak edit dan klik Start Upload.
3.siap sudah upload,sekarang copy url pic korang tu..
4.paste jer url tuw kat blogger korang....^^
5.siap.~

selamat mencuba sesuatu yang baru..^^

0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!