Sambung atau Putus?

Ohh tidakk......
Nak sambung ke nak putus ek???

Terlebih dahulu gmey nk ucap assalamualaikum salam sayang utk korang.. tq sudi baca... entry kali nie bukan pasal cinta.. tajuk jer nak sambung atau putus,.. huhu.. apa yang nak disambung???

Sebenarnya bulan 4 nie gmey akan tamat belajar di POLIMAS dalam bidang IT, Programming... so gmey masih terumbang ambing tak tahu nak smbung belajar lagi ke atau nak kerja terus... atau pun nak belajar sambil kerja? Mana satu paling terbaik untuk gmey??

Kalau nak sambung cos apa sesuai? Kalau ikutkan hati, 90% hati kata nak smbung belajar lagi.. antara cos pilihan buat masa ni..
1. Internet security
2. Database Management
3. Networking...

Nama penuh cos diatas gmey xtahu.. just tahu short name dia ja.. huhu...

Sekarang nie UPU dah buka utk apply smbung blaja.. tutup awal bulan 4 nie,, so nak isi apa eh!??

Serius cakap..gmey perlukan seseorang yang dpt beri panduan dan tunjuk ajar untuk masa depan gmey.. gmey tak nak silap langkah.. hurm...

Semoga hadir seseorang yang ingin membantu gmey..
Menanti pertologan seseorang ni,,,,,

salam sayang...
GP....


1 Comment:

Ayub Abmwu said...

Terpulang pd kmo... ape yg terbaik utk masa dpn kmo... ikt kata hti jgn ikt kta diri...

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!