Diploma In Programming , POLIMAS

Alhamdullilah akhirnya tamat sudah tugas kami di sini.. di Politeknik Sultan Abdul Halim Mu`adzam Shah.. Sejarah kami, kisah kami, Kenangan kami akan kekal terpahat dihati....
DIP1A -DIP6A SESI Jun 2011 - Jun 2014.
Banyak perkara yang dapat aq belajar disini ..
Nak dapatkan segulung Diploma bukan lah mudah..
Hidup kami sentiasa dalam tekanan bila ada Quiz , test...
Hidup kami bercelaru bila asgment susah, tak siap,...
Kami tak tidur bila Final Exam melanda kami...
Dan.... Kami Tersenyum Gembira bila ada kelas batal.. Quiz Open book, Asgment copy kawan punya.... :)
Disini juga aq di didik erti kawan, kawan yang rapat bukan lah selama2nya rapat disisi kita.. suatu hari dia akan berubah dan memedihkan hati kita jadi jangan terlalu mempercayai kawan...
Disini...! Dipolimas...! Aq yga dapat merasa pelbagai perasaan, sedih,gembira, bahagia, derita, duka, ... semuanya kerna inginkan segulung diploma...
Ianya Bukan mudah.. tapi kami mampu mengharuginya.. kerna kami sentiasa bersama berkerjasama.. Terima Kasih kepada kawan2 aq yang banyak membantu ku.. beri tunjuk ajar.. beri motivasi..
Sayang korang semua.. tak tahu bila dapat jumpa korang lagi.. :(
Terima kasih tak terhingga kepada best frend aku.. :)
Mohd Adib Shah
Zulaika
Nur Syafikah
Nurul Fatin
Smoga persahabatan kita kekal.. amin...
Salam sayang Dari : Aziman Hilmi a.k.a Gmeyz Purple

0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!