Sushi King

Haip.. Selamat Hari Berkerja Bagi yang berkerja.. hehe..

Btw.. semalam cuti Kitorang keluar lah jalan2 kat bandar Alor Setar ni...
Tertiba teringin nak try Sushi King ni.. So bermulalah kisah kami,, huhu,
First time makan sini,, rasa mcm kuno pon ada.. sebab biasa duk beli sushi kat tesco jer.. huhu,  harga tu okeyh lah, sushi dia best,,,,,  :)
Ada rezeki nanti nak try lagi.. terbaikk....



0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!