Semester 1 - Bachelor of Public Management (Hons)

**Lambat update...



Alhamdullilah, akhirnya dpt mendaftar masuk ke UUM dengan jayanya... huhu
10 JULY 2014 bermulalah semester pertama dalam program Bachelor of Public Management (Hons),
semester nie Gmey perlu lalui 5 subjek yang boleh dikatakan mencabar antaranya :

1) SADN1013 - Tamadun Islam & Tamadun Asia
2) SBLM1053 - Bahasa Melayu Pengurusan
3) GMGA1013 - Asas Pentadbiran Awam
4) BPMN1013 - Pengantar Pengurusan
5) VKMB1011 - Pembangunan Masyarakat 1

Alhamdullilah setakat nie belajar semuanya ok.. cuma satu cabaran besar dalam PJJ nie.. kesempitan waktu yang teramat..!  masa singkat, kalau korang nak belajar secara PJJ korang kena pandai bahagikan masa kerja dan belajar. Kelas PJJ nie simple n easy je,, kelas sebulan sekali je.. bahagia kannn....kelas sebulan sekali belajar 4tahun/ 10 semester. kalau full time.. kelas 5hari seminggu, pagi petang siang malam, belajar 3tahun setengah/6 Semester.. mana lagi berbaloi ?

Nie jadual Kelas gmey untuk semester 1.. gila x? huhu


















** nie dapat berita gembira pulakk,,, Transfer kredit yang gmey apply lulus 3 Subjek.. argh... syok ah.. boleh drop subjek...










Semester  satu dah tak payah ambil subjek tamadun islam.. jimat masa dan kos.. semester 2 dan 3lak tak payah ambil Bahasa inggeris..! syok woo..


Bulan 12 nie Final exam.. Harap dapat lakukan yang terbaik.. Doakan gmey semoga gmey dapat habiskan belajar di UUM nie selama 10semester jer ye.. tak nak carry2 subjek.. :) amin


Salam Sayang..!
Adioss,,




0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!