MY BDAY 23

Hi... :)
03/10/2015 genap 23 Tahun umur saya..
dah makin membesar.. dah jadi abang-abang dah.. tapi masih lagi di tahap paras  ketinggian yang sama.. bila nak tinggi??

******

Alhamdullilah syukur pada Allah yang Maha Besar.. diberikan saya kehidupan hingga lah ke hari ini.. terima kasih juga pada ummi dan abah yang telah melahirkan saya..

****

Terima Kasih juga pada yang wish bday saya.. terima kasih banyak-banyak juga pada yang sambut bday saya.. Thanks for cake.., thanks for Pizza
tahun ni dapat sambut dengan kekawan kelas dan family.. rasa dihargai lak pulak.. #KEHIDUPAN
Walaupun tiada hadiah untuk tahun ni.. semua yang lain sudah buat saya bahagia.. :)

**
Umur hanya angka, tetapi perwatakan dan cara hidup yang menentukan siapa diri kita..

******
BDAY AT UUM
******

Bersama Mr. Soffi.. bday sama bulan..

Kekawan BPM- UUM sempoi.. TQ weih..



Tersenyum indah.. haha



hakak2 yang baik hati.. 


Makan pizza sakan.. best aih...

*****
BDAY WITH FAMILY AT KB
*****

Thank hakak2 bagi kek baskin robbins.. YUMMY2

Bday boy bersama ummi tersayang..
bawak ummi makan Chicken Rice Shop, KB Mall
Bday boy tersenyum riang nak potong kek.. haha..

Alolo.. tomey2 aih kek nie... aurmmmm...

Thanks juga pada MBO Cinema for 2 FREE TICKETS.. 
lau korang nak dapat free tiket jugak.. daftar la sini : MBO CINEMA

***
Doakan saya agar jadi insan yang berguna pada Agama, Ibubapa, Negara..
Doakan saya berjaya dalam hidup ni tau..
amin..
**

Sayang korang.. BYE!







0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!