LANGKAWI TRIP

Hi lover hi hater..
Lama x typing.. Harini terasa nk berkongsi cerita short trip ke Langkawi dengan kekawan kerja, walaupun 2 hari ia berasa berbaloi.

Gambar-gambar dibawah mengambarkan kegembiraan kami.
Pada mulanya padahal tersalah plan, silap pilih tarikh pasa musim cuti sekolah, memang pack session la time tu.. makanan, hotel, kereta semua naik harga .. hotel pulak susah nak cari semua full booking.. nasib la ada kawan baik hati carikan hotel.. TQ la si kawan. 


Ni masa duk menunggu feri kat jetti kuala perlis, Datang seawal 7.30pagi ingat nak naik feri pukul 8.. tapi kecewa.. feri pun full.. terpaksa ambil tiket pukul 10..


Member tolong carikan bilik.. ha nie dapat la tido di Rasa Senang Villa area pantai cenang, bilik biasa2 je tapi okey la sebab dekat dengan pantai cenang.. shopping dekat, makan pun dekat.. 
dah smpai bilik kitorang rehat jap pastu terus gi mandi di pantai datai..




Da puas mandi gi shopping coklat lak kat HIG, beli sikit2 ja modal kecik je haha


Malam2 kitorang lepak kat tepi pantai cenang lak, tengok fire show gitu haha sambil2 layan shisha.. TQ si kawan yang ngajak..


Best lepak sini, macam gempak gitu dengan ptunjukan main api yang gila2 gitu. 


Duduk beralaskan tikar dan satu meja kecik dengan show yang gempak dan angin pantai yang nyaman.. PUAS WEI!πŸ‘πŸ˜Ž


Keesokkannya tiba waktu untuk balik ke changlun.. huhu.. singgah bergambar jap kat helang besar gergasi ni.. 


Disebabkan feri lambat.. kitorang lepak starbucks dulu ah.. 😝


Dan akhir kata, nanti nak datang lepak lagi.. pantai cenang yang dirindui.. haha.. ada modal kami datang lagi nah.. Ok 
lover n hater ada masa kiter nulis lagi.. tata


adios... muach😘

0 Comment:

 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!