Owner

HAPPY BIRTHDAY - 22



Alhamdullilah.. Allah masih kurniakan ku kehidupan hari ini.. 3/10/2014 genap lah usiaku 22Tahun.. ku harap Semoga aku dapat mencari erti kehidupan ini, menghargai orang sekelilingku, berjasa pada semua dan menjadi insan yang berguna.. Amin..
Semoga hari-hari yang bakalku tempuhi dipermudahkan.. semoga aku dapat mengejar segala cita-citaku..

- GMEYZ PURPLE - 

Terima Kasih pada yang sudi Sambut bday aku tahun ni.. rasa macam dihargai sangat.. tq2..
bagi yang beri aku hadiah tu.. aku harap korang murah rezeki nanti.. Amin







HAPPY BIRTHDAY - 21 GmeyzZ




Alhamdullilah..... 3/10/2013 .. Genap lah umurku ke 21 tahun... Semakin tua terasa kini.. semakin besar terasa kini.. semakin bnyk dugaan dan cabaran yang harus ku lalui..
akan ku tabahkan hati tempuhi segalanya Ya Allah..
Aku insan biasa yang tidak lah sempurna.. tapi ku cuba yang terbaik untuk semua..
Pada Ibuku.. bapaku.. ampunkan lah aq andai aq masih lagi tak mampu membahagikan mu.. aq janji suatu hari nanti.. akan ku tunai kan janji ku..
Ya Allah.. Sayangilah kedua2 ibu bapaku.. sesungguhnya mereka yang melahirkan ku dan menjagaku.. walaupun mereka xsesempurna ibubapa laen.. tapi mereka adalah terbaik untukku..
21 tahun umurku kini....
Menjalani usia ini sebaiknya.. agar ia tak disia-siakan..... 
Terima Kasih Ya Allah kerna memberikan ku kehidupan ini..
Aku terima seadanya walaupun kekadang aq merungut..
aq tahu.. ujianmu damparkan padaku,engkau tahu aq mampu harungi...
---------------------------
--------
--
-
Selamat Hari Lahir Aziman Hilmi.. semoga engkau tabah mengharungi hidup ini dimasa akan datang.. yang pernah sesekali pom berputus asa.. Pengalaman yang lepas jadikan pengajaran.. Semoga Bahagia menanti dihadapan... amin.






---------------------------------------===============-------------------------------------------

SALAM SAYANG BUAT PENGUNJUNG BLOG GMEY'Z..^^
SAYANg KoRANG..~



---------------------------------------------------------------------------------------




Kutemui mu disimpang hidupku. .~
Dalam pejalanan ini telah ku lalui berkali2 pelbagai bentuk ombak dan duri, sehingga ianya mendewasakan ku.. dan..
membuat aku serik tuk dalami dunia terbaNg tinggi..
namun kali ini perjalananku disusuli lagi dgn pertemuan yang tuk kesekian kali~
di simpang hidupku
ku harap dia hadir untukku,
ku harap hadirnya penyeri hariku.. yang sepi kala dulu..
dirinya membawa erti hidup bagi ku,
harap kau temani lah aku hingga akhir hayatku........





































KISAH CINTA KU YANG RAPUH..~

cinta dan air mata, telah sebati seperti sumpahan yg kekal bersama dalam percintaan,
kecewa,pedih,rintih tlh menjadi peneman utama yg gagal mngawal emosi,
Disaat niy aq tengah sedih..xtau nak share kat sape..so aq share kat sini je lar..
dgn harapan pedih yg dipikul berkurangan,
aq harap hatii ku tenang...

HATI ini?? sakit kot...pedih sangattt...
bukan aq nak tacing ker haper....
bukan aq nak berdrama sedih...tp...
niy first time aq dipemainkan...
sakit hati niy xdpt ku tahan,

Baru ku tahu betapa teruk hati yg remuk di mamah kecewa..
aq syg dier betul2..tapi??
niy balasan dier pada aq...
k...member aq ckp aq kne redha..aq cuba redha..
namun xdpt...
aq masih rindu diaa...
rindu sngtttt..!!
knape???
kenapa aq musti rindu dia??aq patut benci dia..!!
tp aq xmampu..sayang ku pada dia terlalu kukuh,
namun sampai ati dia hancur hati ini..
k..aq dah letih dgn semua
o..


11/10/2011 selasa>>^^





~SALAM buat pembaca blog  Gmey..


tQ sudi bca post niy,tq sudi singgah di blog Gmey yg daif ini.. hari ini Gmey nak gitau yang...birthday Gmey dah hampir tiba.. 3.oct......^^ masa tidak pernah menunggu kita kan..makin hari kita makin tua..tepat 3/10/2011 nati genap lah umO Gmey 19 tahun..^^ makin bertambah tua..opssss.. makin bertambah dewasa lar..hehe pemikiran pun makin matang,pengalaman makin bertambah, selama usia 19 tahun Gmey hidup.. pelbagai suka duka Gmey lalui.. dari sebuah ruang yang gelap menjadi cerah..dari sebuah cita2 menjadi reality..~dari luka menjadi parut.. mcm2 lg lah.. semua itu menjadi kenangan dan pengalaman yang bakal mendewasakan Gmey.. Gmey bersyukur pada ALLAH sebab izinkan Gmey hidup..Alhamdullilah hingga kini hidup Gmey masih ada sedikit keceriaan.. tuk hari yang mendatang.. Gmey harapkan hidup ini dipenuhi dengan kegembiraan.. di kesempatan niy gmey ingin mengucapkan terima kasih pada mak,ayah Gmey.. yang telah melahirkan gmey..tanpa mereka,xkan lahir Gmey di dunia..^^ smoga mereka bhagia slalu..^^ akhir kata dari Gmey.. hidup lah kita di dunia yang nyata bukan fantasi>>

HAPPY BIRTHDAY TO YOU>>>> Gmey'z Purple
smoga hidup mu di rahmati dan di berkati..
Amin

adiossss..<Gmey>












 

Facebook Page

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!